Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Θεμιτή η στήριξη από το ΠΑΣΟΚ λέει ο Π. Τατούλης

Ερωτηθείς από το ραδιόφωνο του Σκάι για το εάν τον έχει προσεγγίσει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να τον στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είπε ότι μέχρι στιγμής δεν τού έχει γίνει κάποια βολιδοσκόπηση. «Εκτιμώ ότι ο οποιοσδήποτε υποψήφιος από τη στιγμή που στηρίζεται με πολιτικά χαρακτηριστικά πάνω σε μια πολιτική πλατφόρμα και το αποδέχεται και δεν το σχολιάζει» δήλωσε χαρακτηριστικά.


"Μένω σε αυτό που δήλωσε ο πρωθυπουργός ο οποίος είπε ότι μέσα από την ανεξάρτητη και ουδέτερη υπηρεσία αυτού του θεσμού θα προκύψουν μεγάλα οφέλη στην ελληνική κοινωνία και το πολιτικό σύστημα" συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης.

Ο πρώην υφυπουργός εξέφρασε τη στήριξή του στο θεσμό του "Καλλικράτη", τον οποίο χαρακτήρισε ως μια εξαιρετικά σημαντική πολιτική πρωτοβουλία, λέγοντας παράλληλα ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για την ανασυγκρότηση του κράτους.



"Το σύνθημα της Ν.Δ πριν τις εκλογές του 2004 ήταν η μεταρρύθμιση του κράτους με πρώτο θεμέλιο λίθο την αναδιοργάνωση της διοικητικής λογικής κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ και χαίρομαι για τη σημερινή κυβέρνηση που κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση" δήλωσε ο κ. Τατούλης.

Επίσης πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται για διαχειριστική λογική αλλά για μια εξαιρετικά πολιτική διαδικασία για την επανασυγκρότηση της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απομειώσει αυτή την προσπάθεια.