Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Δήμος Πατρέων: Σήμερα το μεσημέρι η Λένα Καλεντζώτη ανακοινώνει υποψηφιότητα




Τέλος στις φήμες βάζει σήμερα η Λένα Καλεντζώτη, η οποία με πρόσκλησή της προς τα ΜΜΕ ενημερώνει ότι ανακοινώνει αύριο το μεσημέρι την νέα Δημοτική Κίνηση που θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών στις Δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Νομεβρίου. Η πρόσκληση της κ. Καλεντζώτη έχει ως εξής: "100 ημέρες πριν από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, κάνουμε το επόμενο βήμα.

Ανακοινώνουμε την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε την στήριξη και την ψήφο των πολιτών του νέου διευρυμένου Δήμου Πατρέων.

Σας προσκαλούμε στην πρώτη παρουσίαση της δημοτικής μας κίνησης, την Τρίτη 27 Ιουλίου 2010 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (Πλατεία Γεωργίου)".

Η κ. Καλεντζώτη λένε ίδιες πληροφορίες, έχει έρθει σε επαφή με πολλά στελέχη της Ν.Δ. αλλά και με άτομα από άλλους πολιτικούς χώρους, επιστήμονες και επαγγελματίες, σε μια προσπάθεια να καταρτίσει ψηφοδέλτιο, ενώ δεν μοιάζει να κόπτεται για το χρισμα απο τη Ν.Δ.

Κατά καιρούς έχει ταχθεί υπέρ της ανεξαρτησίας της τοπικής αυτοδιοίκησης μακριά από χρίσμστα και κομματικές ετικέτες, ενώ έντονη φημολογία είχε αναπτυχθεί κσι σε ό,τι αφορά πιθανή συνεργασία της με την παραταξη Δημαρά, με την οποία έμοιαζε να έχει "συγγενικούς" δεσμούς, στην προσέγγιση πολλών θεμάτων.

Υπενθυμίζουμε οτί από το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πατρινό δημαρχιακό θώκο ο Δημήτρης Αϊβαλής.