Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μπουτάρη στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά

Βέβαιος ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, με την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννης Μπουτάρης. Απέδωσε τη βεβαιότητά του στην πεποίθηση ότι έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες για την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου.
Ο Γ. Μπουτάρης προσβλέπει στη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα του ενώ εξασφάλισε τη στήριξη της "Δημοκρατικής Αριστεράς".

"Η υποψηφιότητα του Γ. Μπουτάρη πρέπει να αξιοποιηθεί -ως η καλύτερη μεταξύ αξιόλογων υποψηφιοτήτων- για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και να νικήσει", αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η "Δημοκρατική Αριστερά", μετά την απόφαση για στήριξη της υποψηφιότητας Μπουτάρη που έλαβε η συνέλευση των μελών της στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γ. Μπουτάρης επανήλθε στην πρόσκληση προς τους άλλους υποψήφιους δημάρχους, εξαιρουμένου του Κώστα Γκιουλέκα, στους οποίους θα στείλει και επιστολές να συμπαραταχθούν κάτω από τη δική του υποψηφιότητα.

Περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του δήμου και είπε χαρακτηριστικά "πρέπει να βγούμε από την εντατική".

Δεσμεύτηκε ότι ως δήμαρχος θα προχωρήσει αμέσως σε ενέργειες που θα κάνουν φανερή την αλλαγή στον δήμο.

Δεν υπάρχει χώρος για κομματικές μετρήσεις και προσωπικές στρατηγικές στις εκλογές του Νοεμβρίου, είπε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Ο επίσης δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κουράκης τόνισε ότι προγραμματίζονται παρεμβάσεις για να ενταχθεί χωροταξικά το νέο δημαρχείο στην ευρύτερη περιοχή.