Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο Ιός του Δυτικού Νείλου σκότωσε και το ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ...!!!



Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ πέθανε το 323 π.Χ. στη Βαβυλώνα,κοντά στη σημερινή Βαγδάτη.Οι πιο πιθανές εκδοχές για τα αίτια του θανάτου είναι η δηλητηρίαση,ο τυφοειδής πυρετός και η γρίπη.
Δύο Αμερικανοί επιστήμονες υποστήριζουν πως πέθανε από τον Ιό του Δυτικού Νέιλου.
Ο John Marr του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στο Ρίτσμοντ και ο Charles Calisher του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Κόλινς,βασίστηκαν σε ένα απόσπασμα του Πλούταρχου που αναφέρει ότι,όταν ο Αλέξανδρος έφτασε έξω από τα τείχη της Βαβυλώνας,είδε ένα σμήνος από κοράκια να τσιμπούν το ένα το άλλο και να πέφτουν ΝΕΚΡΑ στο έδαφος.
Τα κοράκια είναι ιδιαίτερα ευπαθή στον συγκεκριμένο Ιό,ο οποίος είναι συνήθης στην Αφρική,στη Δυτική Ασία και στη Μέση Ανατολή.
Η υποψία των επιστημόνων ότι τα πουλιά είχαν προσβληθεί από τον Ιό επιβεβαιώθηκε με ένα σύγχρονο λογισμικό για τη διάγνωση λοιμωδών νοσημάτων.
Οι ερευνητές έλεγξαν τη θεωρία τους,καταχωρώντας τα συμπτώματα του ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ και την εμφάνιση των κορακιών σε ένα διαγνωστικό πρόγραμμα που ονομάζεται GIDEON(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ).
Με βάσει τις υπάρχουσες αναφορές,ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είχε παρουσιάσει συμπτώματα του αναπνευστικού,διαταραχές της λειτουργίας του ύπατος και εξάνθημα.
Η απάντηση που έδωσε το πρόγραμμα ήταν:
`Ο Ιός του Δυτικού Νείλου 100%`!!!


http://www.xanthi-blogs.blogspot.com/